Make your own free website on Tripod.com
Peserta boleh membeli produk dimana mana sahaja Cawangan Cosway yg berhampiran
Terlalu banyak Cawangan Di Malaysia
SYSTEM yg pertama kali diperkenalkan di Malaysia 

*Tidak perlu pendidikan tinggi 
*Tidak perlu Pengalaman dalam MLM 
*Tidak perlu pandai bercakap 
*Tidak Perlu Menjual Barangan. 
*Tidak perlu jumpa orang 

Daftarlah sekarang  sebagai ahli Giant Network !! 

Biarlah kami yang menguruskan segalanya  untuk anda! 
Pendaftaran Nama adalah PERCUMA!! klikkkk

Dengan menjadi ahli Kelab Giant Network . 
anda akan mendapat  satu Homepage 
peribadi PERCUMA!! klikkkkk

Saya masih kurang yakin program ini. 
Kami memahami bahawa program ini agak ganjil kepada kebanyakan orang. Anda mungkin memikirkan ia sebagai skim piramid atau skim palsu yang akan menghabiskan wang. LIHAT PRODUK Cosway YANG DITAWARKAN. Ia adalah produk yang anda gunakan seharian. 
Seperkara lagi, syarikat MLM Cosway adalah sebuah entity perniagaan yang diluluskan oleh kerajaan Malaysia. Tujuan MLM  adalah untuk menjana keuntungan, dan bilamana syarikat ada keuntungan, keuntungan akan dikongsi bersama dengan  pengedar yang membantu syarikat menaikkan jualan. 

Disinilah kelebihan anda sebagai ahli "System Giant Network", 
Kami  mengabungkan bersama semua orang yang tidak boleh menjual dan menaja serta mereka yang berkebolehan untuk menjadi satu kumpulan besar orang yang semuanya ingin menjana pendapatan. Dengan setiap orang membeli semua orang boleh jana pendapatan tanpa perlu menjual dan menaja! Syarat yang penting yang anda perlu lakukan ialah untuk membeli produk untuk kegunaan sendiri - ITU sahaja! Amat mudah jika anda bersama kami. 
--------------------------------------------------------------------------------

Kenapa saya perlu Joint Giant Network ini, Bukankah saya boleh join terus syarikat MLM Cosway tersebut? 

Tidak dinafikan anda boleh menyertai sebarang peluang perniagaan tanpa pertolongan kami, tetapi anda perlu satu talent-keupayaan dan cara bekerja yang cukup hebat untuk menyakinkan dan menaja orang lain. Tanpanya, keyakinan anda akan menurun dan anda boleh gagal. 
Disini kami membantu anda dalam perkara yang paling susah dalam MLM iaitu menaja. Kita bukan sahaja membantu anda menaja tetapi menaja keseluruhan downline anda! Inilah tujuan kami. Kami ingin membantu rakan-rakan menjana pendapatan, seperti mana kami perlukan bantuan semasa kami memulakan MLM pertama kami. Itulah sebabnya kami memulakan perkhidmatan ini. 
--------------------------------------------------------------------------------

PERCUMA!! klikkkk


Siapakah yang akan membayar bonus kepada kami 

Syarikat MLM Cosway pilihan giant network inilah yang anda menjadi ahli dan merekalah yang akan menguruskan segala bayaran bonus anda. Yang pentingnya rangkaian Network yang dibina untuk anda adalah kekal dan kita akan memasuki program program yang lain kelak.Kami hanya menyediakan downline melalui System yg mudah untuk anda! 

Saya sekarang ini melibatkan diri dalam syarikat MLM lain. Bolehkah saya menyertai program ini bersama downline saya? 
Ya.Anda boleh menyertai Program ini .Jika anda sudah mendaftar anda boleh mengunakan nama saudara mara anda atau nama Ibu-bapa anda .Kita  adalah satu gabungan ahli dalam satu network .Kita akan bergerak bersama sama. 
Sistem ini amat penting untuk mempastikan kesinambungan generasi dan proses bantuan dapat diberikan kepada ahli yang tidak berminat menaja, cuma mereka berminat untuk maintain nilai mata setiap bulan serta mendapat pendapatan. Ingin ditekankan disini, 
semua ahli adalah amat diPERLUkan untuk MAINTAIN PV pembelian produk pada setiap bulan supaya proses urusniaga perniagaan berlaku. Tanpa pembelian bermakna tiada perniagaan. Tiada perniagaan tiada pendapatan untuk semua. Semua ahli kena faham konsep perniagaan. 
Peserta boleh membeli dimana mana sahaja Cawangan Cosway yg berhampiran, 

Berapa lama saya perlu menunggu sehingga mula mendapat pendapatan yang lumayan? 
Ini semua bergantung kepada jumlah mereka yang menyertai anda dan mereka yang mengekalkan PV mereka setiap bulan. Sekiranya anda ingin menyegerakan process ini, anda boleh menaja untuk kumpulan anda. Perkara yang penting, walaupun anda menunggu, tetapi produk yang anda beli memang benar-benar memberi manfaat sebab ia adalah produk yang anda gunakan seharian.Jika untuk kenaikan level lebih cepat , anda boleh mempromosi alamat web peribadi anda yang diberikan oleh kami. 

PERCUMA!! klikkkk
.Ada lesen AJL - Akta Jualan Langsung ke? 
Giant Network Management  hanya menyediakan prasarana atau " kelab ahli" untuk memudahkan anda menjalankan perniagaan MLM anda. Kami akan mempastikan setiap Syarikat MLM yang semua ahli masuk adalah pemegang sah lesen AJL.Kami umpama gabungan ahli yang bekerjasama dalam membina NETWORK untuk meraih pendapatan dari MLM. 
  --------------------------------------------------------------------------------

Berapa lama baru Level saya akan meningkat 
Kenaikan pangkat level peserta bergantung kepada susunan downline yang disusun oleh kami.Ini bukanlah Skim cepat kaya atau Skim Piramid dimana anda boleh kaya cepat.Oleh itu level dan pendapatan yang diterima oleh peserta akan meningkat Jika lebih ramai yang menyertai kami. 
--------------------------------------------------------------------------------

Adakah pembelian barangan sesuatu KEMESTIAN jika sudah menjadi "Vip " 
Anda tentu tahu, Jika tanpa pembelian , yang ada hanya penyertaan, Itu adalah skim piramid . 
Syarikat MLM yang jujur tidak bergantung pada penyertaan TAPI pada pembelian peserta. 
Dari pembelian peserta lah baru Syarikat MLM  dapat memberi bonus untuk anda. 
Peserta boleh membeli dimana mana sahaja Cawangan Cosway yg berhampiran, 
Anda tidak perlu risau pembelian pertama yang anda lakukan kerana ia akan mendatangkan keuntungan lumayan kelak.Walaupun pendapatan pertama hanya beberapa ringgit sahaja tapi kami yakin dalam tempoh tertentu anda akan mempunyai satu pendapatan tanpa sempadan. 
Ingin ditekankan disini, semua ahli adalah amat diPERLUkan untuk MAINTAIN PV pembelian produk pada setiap bulan supaya proses urusniaga perniagaan berlaku. Tampa pembelian bermakna tiada perniagaan. Tiada perniagaan tiada pendapatan untuk semua. Semua ahli kena faham konsep perniagaan. 

PERCUMA!! klikkkk