Make your own free website on Tripod.com
 
 
www.hits4pay.com 
Komen : Merupakan program yang terbaik berbanding yang lain. Anda akan mendapat Bonus USD 10 apabila menyertainya. 
www.jumbolina.com 
Komen : Menawarkan sehingga USD 0.30 per email dan USD 5.00 setiap referrals. 
www.onedollaremail.com
Komen : Memberi banyak peluang untuk anda mendapat duit seperti mengunjungi website. 
www.kbcmail.com
Komen : Program ini menawarkan USD 0.10 per email , USD 2.00 bonus penyertaan dan USD 2.00 setiap referrals. 

http://www.inboxcash.com/$10/referral.asp?id=762077
 
 

TESTIMONIALS

------------------------------------------------------------------- 

Nama : En. Nizam Bin Razali
Dari... : Kuala Lumpur.

myreferrals memang hebat ! Saya telah menyertai program buat duit melalui email www.hits4pay.com , pada mulanya saya amat sukar untuk mendapat referrals . Setelah saya menggunakan myreferrals downline saya telah meningkat berkali ganda . Kini saya telah memperolehi lebih daripada 2700 referrals dalam masa 23 hari saja (Klik sini untuk melihat Downline saya). Setelah downline saya meningkat , secara tak langsung saya mendapat purata USD 12.00=RM45.00 dalam sehari. Terima Kasih myreferrals kerana membantu !
 

-------------------------------------------------------------------

Nama : Miss Rina
Dari... : Johor Bharu

Saya amat terkejut apabila melihat refferrals dalam akaun meningkat secara mendadak . Sukar untuk saya percaya pada mulanya kerana saya tidak mengiklankan pada mana2 website classifieds. Tetapi setelah menggunakan myreferrals kerja saya menjadi mudah tanpa perlu bersusah payah mencari refferal. Saya pasti anda juga akan terkejut setelah mencuba myreferrals

------------------------------------------------------------------- 
 

Disini saya
hanya ingin tawarkan satu program yang boleh menambahkan pendapatan  anda.
Mungkin pada mulanya perolehan anda tidak berapa banyak mungkin hanya sekadar dapat membayar bil elektrik di rumah anda tetapi apabila ianya sampai ke level 3 nanti, pulangan kepada anda boleh mencapai ribu-ribu ringgit. BACA DULU, LEPAS TU FIKIRKAN.

Yang  pentingnya,  ianya  tanpa modal dan mereka hanya meminta anda
membaca(membuka) e-mail sahaja. Tidak ada yuran, tidak ada maintain apa-apa,
tidakada apa-apa bayaran kerana ianya adalah FREE sepenuhnya.
 

Macam mana caranya sertainya?

1. Daftarkan nama anda di (FREE) :
http://hits4pay.com/members/index.cgi?roslimn

2. Jawab e-mail pengesahan yang dihantar oleh hits4pay.

3. Anda sudah pun menjadi ahli dan mula menerima e-mail yang dibayar setiap
kali anda membukannya.

4.  Untuk  melihat  jumlah  yang sudah anda terima, sila lihat website yang
diberikan kepada anda pada e-mail pengesahan tersebut.

5.  Carilah  downline-downline  anda  untuk menambahkan lagi jumlah kutipan
wang anda.

Berapakah harga yg dibayar bagi setiap e-mail tersebut?

Harga  setiap  e-mail  yg anda buka ialah USD 2 sen dan harga bagi
downline anda baca pula ialah USD 1 sen.

Sedikit? Hanya 2 dan 1 sen sahaja?
 

Konsepnya  ialah  seperti berikut- Contoh anda menerima 3 e-mail
sehari dan mencari 20 orang downline :
2 sen x 3 = 6 sen

1 sen x 3 x 20 orang = 60 sen

1 sen x 3 x (20 orang x 20 orang) = 1,200 sen

JUMLAH = 1,200 + 60 + 6 = 1,266 atau USD 12.66 SEHARI

Sebulan berapa ?

USD12.33 x 30 hari = USD 379.80 sebulan atau RM1,443.24

RM1,443.24 Sebulan? ? Sape nak bagi free-free cam nih?

Daftarlah di :

http://hits4pay.com/members/index.cgi?roslimn
 

Try le. Anda tak rugi apa-apa pun.

Syaratnya  jgn  register  duplicate  akaun  dah  le,  diaorg  dpt
detect IP komputer anda dan kalau cam tu diaorg tak kan bayar. Cam ner diaorag
bayar?Diaorg send chek.
 

APA SALAHNYA ANDA MENCUBA. ANDA TIDAK AKAN RUGI APA-APA. HANYA SEMINIT
SEHARI
KLIK LINK DIBAWAH:
 

http://hits4pay.com/members/index.cgi?roslimn